XBUS - België

XBUS België

Wie zijn wij?

XBUS – België is de Officiële verdeler voor Electric Brands. Kom gerust langs voor alle mogelijke XBUS combinaties.

Official Social Media
Over Ons

Vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit

SRT (XBUS België)  is een klein familiebedrijf met een top team waar u als klant centraal staat en waar het dienstenpakket zeer gevarieerd en uitgebreid is.

Door onze ruime stock aan onderdelen kan je bij ons zeer veel onderdelen onmiddellijk ter beschikking vinden voor jouw Amerikaanse Pick-Up. Ook voeren wij alle diagnoses en herstellingen uit voor jouw favoriete XBUS ,Dodge, Ram, Chevrolet, Ford, Cadillac, Hummer, GMC en Jeep…

SRT is uw partner voor de aankoop van uw Amerikaanse Pick-Up truck of Electric brands voertuig.
We hebben eveneens een ruim gamma binnen het Dodge segment.

Maar ook voor onderhoud en diverse homologaties bent u bij ons op het juiste adres! Klantentevredenheid en vertrouwen is bij SRT de fundering en filosofie. 

Onze geschiedenis

Ervaring, passie en gedrevenheid

Met onze activiteit sinds 1953 en doorheen 3 generaties, hebben wij bij SRT een maximum aan expertise opgebouwd om te fungeren als ideale partner! Voor zowel voor nieuwe als tweedehands wagens hebben wij de nodige expertise aan boord.

Ons Team

Onze kracht ligt in onze mensen.

Met 65 jaar ervaring staat SRT garant voor de beste herstelling en onderhoud in Dendermonde en omstreken. Ook voor batterijen, banden en tinten van ramen kunt u in deze garage terecht.

Bij SRT wordt uw wagen met de nodige zorgen behandeld. U wordt efficiënt en correct geholpen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. SRT bouwt al jaren aan het vertrouwen op lange termijn met een uitstekende service na verkoop.

Als onafhankelijke garage zijn wij stukken goedkoper dan een merkgarage. U bespaart aanzienlijk. Toch krijgt u dezelfde kwaliteitsvolle service met de beste producten zoals Shell en Forté.

Bij SRT wordt ook aan de banden van uw wagen gedacht, essentieel voor uw veiligheid. U kan in deze autogarage terecht voor het kopen, monteren en balanceren van uw autobanden. Zowel voor zomer- als voor winterbanden, nieuw of tweedehands.